Best verkochte producten

 • paarden horloge
  Paarden Horloge

  Paarden horloge Op zoek naar een leuk paardenhorloge? Dan is dit de...

  € 12
 • kinderhorloge met lichtjes
  Kids Horloge

  Calypso kinderhorlogeOpvallend en kwalitatief kinderhorloge van het merk...

  € 39
 • waterdicht vliegtuig horloge
  Q&Q Horloge

  Waterdicht vliegtuighorloge. Stoer vliegtuig kinderhorloge voor jongens....

  € 29
 • Meidenhorloge QQ
  Q&Q Horloge

  Q&Q meidenhorloge. Een populair kinderhorloge voor meiden.Het merk...

  € 29

Aanbiedingen

Is de batterij van het kinderhorloge leeg? Geen zorgen! Het vervangen van de batterij is eenvoudig en snel. Volg deze eenvoudige stappen om het kinderhorloge weer tot leven te brengen:

1. Zoek een kleine schroevendraaier die past bij de schroeven aan de achterkant van het horloge.


2. Draai voorzichtig de schroeven los en verwijder het achterpaneel van het horloge. Let op dat je de schroeven niet kwijtraakt.


3. Zoek de batterij in het horloge. Deze is meestal een klein rond knoopcelbatterijtje.


4. Verwijder de lege batterij voorzichtig en plaats een nieuwe batterij van hetzelfde type terug. Zorg ervoor dat je de polariteit correct aanhoudt (meestal aangegeven op de batterij of het
horloge).


5. Plaats het achterpaneel weer terug en draai de schroeven stevig vast.

Nu is het kinderhorloge weer klaar om gedragen te worden! Let op de batterijduur en vervang de batterij indien nodig om ervoor te zorgen dat het horloge altijd correct blijft functioneren.


Mijn kinderhorloge heeft geen schroeven hoe krijg ik hem dan open?

1. Als je kinderhorloge geen schroeven heeft om het achterpaneel te openen, volg dan deze stappen om het horloge te openen en de batterij te vervangen:


2. Zoek aan de achterkant van het horloge naar een kleine inkeping of een gleuf. Dit kan een aanduiding zijn dat het achterpaneel kan worden losgemaakt.


3. Gebruik een platte, dunne tool, zoals een kleine platte schroevendraaier of een dunne plastic kaart, om voorzichtig in de inkeping te wrikken.


4. Oefen zachte druk uit en beweeg de tool voorzichtig heen en weer om het achterpaneel los te maken. Wees voorzichtig om geen krassen op het horloge te maken.


5. Zodra het achterpaneel loskomt, kun je de batterij in het horloge vinden. Let op de positieve (+) en negatieve (-) aanduidingen op de batterij en zorg ervoor dat je de nieuwe batterij op dezelfde manier plaatst.


6. Nadat je de nieuwe batterij hebt geplaatst, druk je het achterpaneel stevig op zijn plaats totdat je een klik of een vergrendelmechanisme voelt.


Nu is de batterij van het kinderhorloge vervangen en kun je het horloge weer gebruiken. Als u nog steeds moeite hebt om het horloge te openen, raden wij aan om contact op te nemen met onze aftersales die te bereiken is via info@kidshorloge.nl.