Best verkochte producten

 • paarden horloge
  Kids Horloge

  Paarden horloge Het leukste paarden horloge voor kinderen! Dit meisjes...

  € 15
 • kinderhorloge met lichtjes
  Kids Horloge

  Calypso kinderhorlogeOpvallend en kwalitatief kinderhorloge van het merk...

  € 36
 • Kids Horloge
  Kids Horloge

  Waterdicht jongenshorloge. Stoer digitaal waterdicht kinderhorloge voor...

  € 15
 • kinderhorloge paard
  Kids Horloge

  Paarden horloge. Leuk paarden horloge voor kinderen. Dit meisjes horloge...

  € 15

Aanbiedingen

 • Paarden Horloge
  Kids Horloge

  Paarden horloge. Leuk paarden horloge...

  € 15 -20% € 19

Nieuwe producten

 • Kids Horloge
  Kids Horloge

  Calypso meidenhorloge Een echt meiden horloge, dat is de juiste...

  € 36
 • Kids Horloge
  Kids Horloge

  Calypso kinderhorloge Met dit sportieve kinderhorloge maakt u menig...

  € 35
 • Kids Horloge
  Kids Horloge

  Calypso kinderhorloge Met dit sportieve kinderhorloge maakt u menig...

  € 35
 • Kids Horloge
  Kids Horloge

  Calypso kinderhorloge Retro Op zoek naar een kinderhorloge met een Retro...

  € 35

Volg ons op Facebook

Een cadeau idee voor kinderen, wat zou het kind een leuk cadeautje vinden?

Wij helpen u graag aan een leuk cadeau voor kinderen. Niet veel mensen denken er aan om een kinderhorloge cadeau te doen! Tegenwoordig heb je allerlei verschillende kinderhorloges geschikt voor verschillende leeftijden. Kids Horloge heeft vrijwel voor iedere kinderleeftijd een leuk kinderhorloge in haar assortiment. De kinderhorloges zijn geschikt voor verjaardagen, communies, rapportuitreikingen, noem maar op! U kunt uiteraard ook via een notitie bij de bestelling aangeven waar het cadeautje afgeleverd moet worden. Wij kunnen bij de bestelling ook namens u een persoonlijke boodschap meegeven! Deze extra service is gratis, net zoals de verzending binnen Nederland en België, ongeacht het orderbedrag! 


Cadeau idee kind 4 en 5 jaar:

Onze cadeautip voor een kind in deze leeftijd is een kinderhorloge met allerlei verschillende kleuren. Het liefst zijn de kleurtjes zo fel mogelijk! Ook kinderhorloges met meerdere knopjes doen het altijd goed bij de kinderen. Daarnaast zien wij kinderhorloges met dieren als een geschikt kindercadeau!


Cadeau idee kind 6 en 8 jaar:

Wij zien dat vooral kinderen met deze leeftijd dol zijn op Actiefiguren of Disneyfiguren. De ene jongen is fan van Spiderman en het andere kind ziet in Superman zijn meest stoere superheld! Meisjes daar in tegen zijn fan van Frozen of bijvoorbeeld de Kleine Zeemeermin. Wij hebben meerdere leuke kinderhorloges in ons assortiment van allerlei populaire  Disneyfiguren!


Cadeau idee kind 9 - 12 jaar:

Een cadeautip voor kinderen in deze leeftijd is een kinder sporthorloge. Vaak doen kinderen op deze leeftijd aan een sport. Daarbij kan een sporthorloge natuurlijk niet ontbreken! Wij hebben verschillende stoere kinder sporthorloges in ons assortiment, voor jongens en voor meisjes. Wij hebben niet alleen digitale horloges, maar ook voetbalhorloges, basketbalhorlogestennishorloges en nog veel meer, zodat er altijd wel een leuk kindercadeautje tussen zit!

Tip: Combineer een interesse van een kind met het kinderhorloge! Zo kunt u bijvoorbeeld voor een jongen die dol is op voetballen gaan voor een leuk voetbal kinderhorloge. Voor de kleine meid die dol is op paarden/paardrijden kunt u bijvoorbeeld denken aan een leuk paarden horloge! Kortom: als u een kinderhorloge combineert met een hobby of superheld dan zit u met uw cadeau gegarandeerd goed!


      Kindercadeau       Cadeau idee Kind