Kinderhorloges Sinterklaas

Op zaterdag 5 december 2020 komt sinterklaas weer in het land. Voor veel kinderen een spannend moment. Met welke cadeaus komt Sinterklaas dit jaar aan?

Om het sinterklaas wat makkelijker te maken hebben wij in de maand voordat het sinterklaasfeest begint verschillende leuke kinderhorloges extra voordelig geprijsd. 

Zo is het ook voor sinterklaas een stuk leuker om een kinderhorloge als sinterklaascadeau te schenken. Sinterklaas heeft nu een ruime keuze uit scherp geprijsde kinderhorloges voor jongens en kinderhorloges voor meisjes. Bekijk hier onze sinterklaas aanbiedingen onder het kopje goedkope kinderhorloges.

De kinderhorloges zijn geschikt voor kinderen met een leeftijd tussen de 4 en 14 jaar. De levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen. Wij raden u dan ook aan om uw kinderhorloge voor sinterklaas te bestellen vóór dinsdag 3 december 2019 zodat u zeker weet dat u met sinterklaasavond een kinderhorloge cadeau kunt doen.

Voor al onze kinderhorloges geldt gratis verzending, ongeacht het orderbedrag. Wij van Kids Horloge wensen u alvast een heerlijk sinterklaasavondje toe!

Ga direct op zoek naar het juiste horloge! Klik hier voor meisjes kinderhorloges en hier voor jongens kinderhorloges.